El PP visita la comissaria dels Mossos per agrair-los el dispositiu de seguretat per la visita d'Albiol


  • Comparteix:

Albiol va visitar la ciutat la setmana passada

Albiol va visitar la ciutat la setmana passada

El PP ha visitat aquest dilluns la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat per agrair-los la intervenció el dijous passat durant la visita del president del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, en la inauguració de la nova seu. Els populars elogien l'actuació per evitar incidents amb els 300 manifestants, segons càlculs policials, que s'havien reunit davant la seu per protestar contra la presència d'Albiol a Sant Cugat.

Nou dotacions dels Mossos, cinc de regionals i quatre de la comissaria santcugatenca, van participar en el dispositiu. La protesta l'havia convocat el Comitè de Defensa de la República (CDR) com una concentració silenciosa, però els manifestants no van respectar la directriu i van rebre Albiol amb una cassolada i crits d'independència.

Tot i les crítiques a l'actuació del cos l'1 d'octubre, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha assenyalat que respecten i donen suport als Mossos d'Esquadra. Assegura que a qui assenyalen és al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero.

Álvaro Benejam

Continuarem criticant les actituds d'alguns comandaments com la del Major Trapero l'1 d'octubre. Hem de fer responsables a qui són responsables, no als professionals que fan una feina diària molt bona.


Benejam ha visitat la comissaria acompanyat de quatre membres de la junta local del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.