Susanna Casta es dóna de baixa de Cs i deixa l'acta de vocal de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Casta, a l'església de Sant Cebrià / Foto: Ciutadans Twitter

Casta, a l'església de Sant Cebrià / Foto: Ciutadans Twitter

La portaveu de Cs a la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix, Susanna Casta, s'ha donat de baixa del partit i ha renunciat aquest dilluns a l'acta de vocal. En declaracions a Cugat.cat, Casta assegura que la decisió és 'per motius personals'.

La marxa de Casta arriba quatre dies després de la junta de veïns de Valldoreix on la portaveu de Cs va lamentar l'acció policial de l'1-O tot i votar en contra de la moció de condemna presentada pel bloc sobiranista i aprovada a la sessió.

Casta, però, ha assegurat en declaracions a Cugat.cat que és una decisió estrictament personal.

Susanna Casta

Són motius personals. Les explicacions les he de donar a les persones a les quals els hi he de donar que és la meva família, els meus amics i al partit on fins ara militava. No tinc ganes de parlar-ne més, és una etapa que he de canviar i canvio.


Des del partit, el portaveu municipal, Aldo Ciprian, ha assegurat que no hi ha hagut cap pressió.

Aldo Ciprian

Ha sigut voluntari, ens ho ha demanat i em sembla perfecte. Ningú està obligat a fer res. No hi ha cap motiu fora de l'estrictament personal i, com a personal, queda entre ella i nosaltres.


Ciprian ha dit que el partit ha d'abordar ara el procés per elegir un substitut per a Casta. L'exmilitant del partit taronja no havia d'ocupar inicialment la vocalia a Valldoreix, ja que va ser Roberto Torrecilla qui va concórrer per Cs als comicis de l'EMD. Finalment, però, Cs va elegir Casta per ocupar la vocalia ja que Torrecilla no viu al territori, com requereix la llei.

Susana Casta, a la darrera junta de veïns de l'EMD de Valldoreix
Casta, després de votar en contra de la moció per reprovar l'actuació policial de l'1-O



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.