Menéndez nega haver instigat les protestes dels veïns del Parc Central el passat Onze de Setembre


  • Comparteix:

El portaveu socialista diu que la informació del 'Diari de Sant Cugat' no és rigorosa

El portaveu socialista diu que la informació del 'Diari de Sant Cugat' no és rigorosa

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, nega haver promogut les protestes dels veïns del Parc Central durant la celebració de l'Onze de Setembre, com publica avui 'El Diari de Sant Cugat'. De la seva banda, l'alcalde ha afirmat que no creu que l'acusació contra Menéndez sigui certa, ja que seria molt contradictori anar en contra d'un projecte que el propi PSC va contribuir a aprovar.

El setmanari santcugatenc publica que alguns veïns atorguen la responsabilitat de les protestes de l'Onze de Setembre al portaveu socialista. Jordi Menéndez nega haver suggerit el desplegament de pancartes en contra de la rotonda que s'està construint a la carretera de Vallvidrera.

Jordi Menéndez

Nego categòricament haver promogut els actes de protesta dels veïns del Parc Central


Jordi Menéndez ha confirmat que es va reunir, dies abans de la protesta, amb residents de la zona 'a proposta dels mateixos veïns' per conèixer la qüestió de primera mà, però assegura que 'El Diari de Sant Cugat' publica informacions amb poc rigor i amb mala intenció.

L'alcalde, de la seva banda, considera que Menéndez no pot haver estat l'instigador de les protestes ja que, segons recorda, el propi PSC va votar a favor del projecte del pla parcial del Turó de Can Matas, on ja es preveia aquesta rotonda. Per a Recoder, seria molt contradictori.

Lluís Recoder

Jo no crec que sigui cert perquè el projecte del Turó de Can Matas i les obres que comporta es van aprovar per àmplia majoria, amb els vots del PSC.


Veïns del Parc Central van desplegar pancartes en contra de la construcció de la rotonda durant l'acte institucional de l'Onze de Setembre que va tenir lloc a la plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.