Ana Cano substitueix Susanna Casta com a vocal de Cs a la Junta de Veïns de Valldoreix


  • Comparteix:

Foto de família de Cs amb la nova vocal a l'EMD de Valldoreix / Foto: Cs Sant Cugat

Foto de família de Cs amb la nova vocal a l'EMD de Valldoreix / Foto: Cs Sant Cugat

La valldoreixenca Ana Cano és la nova vocal de Cs a la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix. El relleu arriba després que Susanna Casta anunciés dilluns de la setmana passada que es donava de baixa del partit i renunciava a l'acta de vocal 'per motius personals'. La presa de possessió de Cano es farà a la propera junta de veïns del territori que se celebrarà el 23 de novembre.

Cano és professora de música, militant de Cs des de fa dos anys i veïna de Valldoreix des de en fa gairebé 20 i ha explicat a Cugat.cat que la seva tasca a l'EMD serà continuïsta amb la línia de Susanna Casta. En aquest sentit ha destacat 'la bona feina' de la seva predecessora i ha afegit que la seva voluntat és fer una oposició crítica i constructiva i de control de l'equip de govern.

Anna Cano

Seguir treballant amb temes com la millora del clavegueram, els problemes del dia a dia de la gent de la vila com l'estat de les voreres, sobretot la seguretat del municipi, que és un tema molt candent, la problemàtica dels porcs senglars i seguir els projectes urbanístics.


En aquest sentit la vocal del partit taronja ha dit que 'estaran molt pendent' de com evoluciona el nou aparcament de l'estació de Valldoreix.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.