L'alcalde rebutja les crítiques de 'manca de diàleg' de la Plataforma en Defensa de Can Busquets


  • Comparteix:

Recoder recorda que es va reunir amb l'entitat el 2 de setembre

Recoder recorda que es va reunir amb l'entitat el 2 de setembre

L'alcalde s'ha mostrat 'sorprès' per les declaracions de la Plataforma en Defensa de Can Busquets, que ha criticat la manca de diàleg de l'equip de govern. Lluís Recoder assegura que es va reunir a principis de mes amb els responsables de la plataforma, i reitera que l'equip de govern sempre s'ha mostrat obert al consens i a la participació ciutadana, com ja ho va demostrar durant l'elaboració del Pla Director de La Floresta.

Recoder ha rebutjat les acusacions de 'manca de diàleg' i 'silenci' que ha llençat la Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets. L'alcalde assegura que el diàleg és constant, i recorda que es va reunir amb el portaveu de l'entitat fa només dues setmanes.

Lluís Recoder

Em sorprèn el comunicat de la plataforma, perquè em vaig reunir amb el seu president el 2 de setembre. Vam parlar de tot, inclòs el Pla Director de La Floresta.


Lluís Recoder reitera que des que es va iniciar la negociació del Pla Director de La Floresta, l'equip de govern sempre ha estat obert al diàleg, com ho demostra el fet que dues de les tres associacions de veïns que van intervenir en el procés van acabar signant el Pla. L'alcalde ha criticat la postura de la Plataforma, que té, segons Recoder, una concepció equivocada del que és el diàleg.

Lluís Recoder

Hi ha gent que entén que només hi ha diàleg si s'arriba a les conclusions que ells volen. Però sí que vam dialogar, i va ser molt fructífer, perquè dues associacions van signar el Pla Director.


Recordem que el Pla Director de La Floresta es va aprovar l'any 2002, i va comptar amb el suport de l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta i l'Associació de Veïns de La Serreta-Bosc d'en Saladrigues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.