Presència santcugatenca a la multitudinària marxa de SCC a Barcelona


  • Comparteix:

Capçalera de la manifestació / Foto: ACN

Capçalera de la manifestació / Foto: ACN

Societat Civil Catalana ha aplegat aquest diumenge desenes de milers de persones a favor de la unitat d'Espanya i sota el lema 'Tots som Catalunya. Per la convivència, seny!'. La concentració ha reunit 300.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, i 1,3 milions segons l'organització. Hi han estat presents membres de les agrupacions locals de Cs, el PSC i el PP, formacions que han donat suport a la convocatòria.

La mobilització ha arrencat al passeig de Gràcia, amb moltes banderes catalanes i espanyoles, i també europees, en direcció a l'escenari. Miquel Iceta i Núria Marin, del PSC, el delegat del govern espanyol Enric Millo, la ministra Dolors Montserrat, Inés Arrimadas i Albert Rivera, de Cs, Xavier Garcia Albiol del PP, així com els representants de SCC han encapçalat la marxa.

El vicepresident de Societat Civil Catalana, el santcugatenc José Domingo, ha explicat a Cugat.cat que la solució al 'conflicte institucional que es viu a Catalunya' passa per 'un pacte entre catalans'.

José Domingo

Ha sigut una apel·lació a la concòrdia i el seny. Esperem que el resultat de les properes eleccions ens porti a una solució a la crisi institucional que estem vivint.


En la mateixa línia, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha destacat les eleccions convocades per al 21 de desembre com una via de solució del conflicte.

Álvaro Benejam

El que volem és que els no independentistes com els independentistes concorrin a les eleccions amb tota la normalitat del món.


A l'escenari situat a la confluència del passeig de Gràcia amb la Gran Via han intervingut, entre altres, Teresa Freixes, Francesc Frutos i Josep Borrell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.