El PP estudia quines accions legals emprèn ja que l'Ajuntament no ha restituit, encara, les banderes


  • Comparteix:

Imatge de la façana sense les banderes

Imatge de la façana sense les banderes

El PP de Sant Cugat emprendrà accions legals contra l'equip de govern ja que no s'han restituït les banderes de l'ajuntament, en compliment de la llei, abans de les dotze del migdia d'aquest dimarts com ja havien alertat. El partit ha enviat el requeriment per escrit, al qual exigeix que es tornin a col·locar les insígnies europea, espanyola, catalana i municipal. Les banderes van ser retirades pel consistori el 22 de setembre i davant la queixa de la formació popular, l'Ajuntament va argumentar que estaven a la bugaderia.

Tot i les explicacions del consistori, el PP manté que les banderes es van retirar coincidint amb la visita del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Sant Cugat amb motiu d'un acte a favor del referèndum de l'1-O. L'alcadessa, però, va assegurar al ple que les banderes tornarien a la façana quan es restableixi la normalitat a Catalunya. El president del PP, Álvaro Benejam, considera que l'aplicació de l'article 155 ja garanteix aquesta normalitat.

Álvaro Benejam

El que ella consideri normalitat potser no coincideix amb el que nosaltres considerem. En tot cas ara que s'ha aplicat el 155 sí que estem en un període de normalitat.


En un comunicat, Benejam, que estudia la possibilitat de presentar una demanda per aquests fets, lamenta que l'alcaldessa els hagi pres per 'imbècils' i recorda que no els pot 'prendre el pèl'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.