Cs reclama millores al barri de Volpelleres amb una moció


  • Comparteix:

Aldo Ciprian i Sergio Blázquez

Aldo Ciprian i Sergio Blázquez

Cs presentarà al ple d'aquest mes una moció que reclama millores al barri de Volpelleres que millorin el 'dia a dia' dels habitants. Entre les mesures que demanen hi ha un caixer automàtic, exigir el compliment de les ordenances de les obres que s'estan fent al barri, neteja i tancament de solars i construir més 'pipicans' i parcs d'esbarjo per a gossos.

La formació assegura que es tracta de compromisos que l'Ajuntament ha pres amb els veïns, especialment el del caixer automàtic que, assenyalen, van prometre quan es va instal·lar el de Mira-sol. El regidor Sergio Blázquez ha explicat que no reclamen grans equipaments sinó millores en el dia a dia dels veïns del barri.

Sergio Blázquez

Portem mesures molt properes que són una deixadesa de funcions de l'Ajuntament. No demanem els grans equipaments, sinó relacionades amb el dia a dia que dóna una qualitat de vida.


El portaveu taronja, per la seva banda, ha lamentat també que l'Ajuntament estigui apostant per les grans superfícies enlloc del comerç de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.