Consulta el cens electoral de les eleccions del 21 de desembre


  • Comparteix:

La maquinària per a les eleccions s'està activant

La maquinària per a les eleccions s'està activant

La web de l'Ajuntament ja permet consultar el cens electoral perquè els electors puguin revisar les dades personals de cara a les eleccions del 21 de desembre. També s'ha obert el període per sol·licitar el vot per correu, que es fa a través de qualsevol oficina de Correus abans de l'11 de desembre. En el cas del vot per correu d'electors a l'estranger és a través del web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Arran de l'aplicació de l'article 155 per part govern espanyol, la Generalitat ha deixat de prestar aquests serveis. El termini per demanar la documentació finalitza el 22 de novembre.



Augmenta el nombre d'electors
62.459 santcugatencs estan cridats a la urnes, dels quals 1.781 viuen a l'estranger. En comparació amb les eleccions al Parlament del 2015, on el cens electoral era de 59.349 persones, el total ha augmentat un 5,2%.

Dates a tenir en compte
El termini per demanar la rectificació en el cens s'allargarà fins al 10 de novembre i es podran fer reclamacions a l'Ajuntament, els consulats i a les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral. D'altra banda, es podrà sol·licitar la documentació per votar per correu abans de l'11 de desembre a través de les oficines de Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.