El CDR demana el trencament definitiu del pacte de govern amb el PSC


  • Comparteix:

CDR, en una assemblea

CDR, en una assemblea

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Cugat reclama a l'alcaldessa i als membres del govern del PDeCAT-Demòcrates que trenquin de manera definitiva el pacte amb el PSC. Segons el col·lectiu, la suspensió anunciada pels dos grups municipals és insuficient i reclamen que sigui definitiva fins que els socialistes no rebutgin les càrregues policials de l'1-O, la violència i la intervenció de les institucions catalanes a través de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Una de les membres del CDR, Francina Astallé, ha explicat a Cugat.cat la petició del grup.

Francina Astallé

Reclamem que no hi hagi una suspensió sinó un trencament absolut. És necessari que es trenqui definitivament i que després del 21 de desembre no hi hagi pacte si no hi ha una denúncia de la violència i del 155.


De moment, el pacte de govern ha quedat 'suspès' de mutu acord, tot i que els dos grups municipals deixen la porta oberta a reprendre'l després de les eleccions del 21 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.