El vocal de l'EMD Bernat Gisbert deixa Demòcrates perquè el partit no considera 'important' Valldoreix


  • Comparteix:

Gisbert, en la presa de possessió com a vocal

Gisbert, en la presa de possessió com a vocal

El portaveu del PDeCAT-Demòcrates-Actuem a l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, s'ha donat de baixa de Demòcrates de Catalunya i passarà a ser vocal independent. El responsable, entre d'altres, de les àrees de Joventut i Esports, ha explicat a Cugat.cat que la decisió ve perquè no comparteix 'la manera de funcionar' del partit ja que, diu, no considera 'important' Valldoreix. Gisbert ha explicat que Demòcrates va demanar-li no fer pública la decisió fins després de l'1 d'octubre. El vocal, de moment, no es planteja militar en una altra formació, tot i no descartar-ho en el futur.

Gisbert ha reconegut haver-se sentit molt còmode en el temps que ha militat a Demòcrates, des de setembre de 2015. El punt d'inflexió, ha explicat, va ser quan al pregó de la Festa Major de Valldoreix no va assistir cap membre del partit malgrat que ell ho havia demanat.

Bernat Gisbert

Va ser una de les coses que va fer-me decidir. Segurament no consideren Valldoreix com quelcom important.


El grup del PDeCAT-Demòcrates-Actuem va assumir aquest nom a la junta de veïns de maig. El canvi va arribar després que Gisbert deixés Unió Democràtica de Catalunya (UDC) el setembre de 2015 i entrés a Demòcrates. Fonts de l'EMD asseguren que, actualment, no està previst un nou canvi de nom.

Amb Gisbert, ja són quatre els independents del govern a Valldoreix, amb el president Josep Puig, Susanna Herrada i Quim Castelló. Actualment Elena Degollada és l'única membre del PDeCAT a l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.