Cs inicia una recollida de signatures perquè l'Ajuntament torni a penjar les banderes a la façana


  • Comparteix:

La recollida ha arrencat a la plaça del Doctor Galtés

La recollida ha arrencat a la plaça del Doctor Galtés

Cs ha iniciat una recollida de signatures per demanar a l'equip de govern que restitueixi les banderes a l'edifici consistorial que es van retirar a finals de setembre. Tot i que l'Ajuntament va respondre a través de Twitter que es trobaven a la bugaderia, la formació taronja insisteix que han de tornar a onejar a la façana les quatre banderes que hi havia abans, la de Sant Cugat, la catalana, l'espanyola i l'europea. Amb el suport de les firmes que es recullin, el grup municipal vol presentar una instància al govern municipal.

De moment, Cs no es planteja cap objectiu de nombre de firmes, només 'recollir-ne les màximes possible', segons ha explicat el portaveu del grup, Aldo Ciprian, a Cugat.cat. Ciprian ha assenyalat que l'Ajuntament és de tots els santcugatencs i que per això hi han d'onejar totes les banderes.

Aldo Ciprian

Hem de recordar que l'Ajuntament és de tots els ciutadans, no només de la senyora Conesa. Demanem que la ciutadania signi aquesta petició perquè l'alcaldessa retorni les banderes constitucionals a la façana de l'Ajuntament.


La formació taronja recollirà firmes de forma indefinida fins que es reposin les banderes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.