El vocal de l'EMD, Josep Lluís Soler, presenta la seva dimissió per motius laborals i familiars


  • Comparteix:

La vocalia de Soler l'assumirà, a partir de l'octubre, el republicà Narcís Clavell

La vocalia de Soler l'assumirà, a partir de l'octubre, el republicà Narcís Clavell

El vocal de Medi Ambient, Mobilitat i Transport de l'EMD, Josep Lluís Soler, ha presentat la dimissió com a membre de l'equip de govern de Valldoreix per motiu professionals. Soler, que formava part de les llistes d'ERC com a independent, serà substituït en el càrrec pel republicà Narcís Clavell. Aquest és el segon canvi que hi ha a l'equip de govern de Valldoreix des que es va constituir, fa poc més d'un any.

Josep Lluís Soler ha presentat la seva dimissió per la manca de temps que actualment pot dedicar a la seva tasca com a vocal de l'Entitat.

Soler, que actualment s'encarrega de les àrees de Medi Ambient, Transport i Mobilitat, ha fet un balanç molt positiu de l'any que ha dedicat a treballar pel seu poble i ha assegurat que seguirà col·laborant amb un equip de govern que, segons diu, té per endavant tres anys de molta feina.

Josep Lluís Soler

Els motius de la meva dimissió són professionals i familiars. L'EMD de Valldoreix és molt gran i necessita una dedicació que ara no puc donar.


La tasca de Soler l'assumirà, a partir d'ara, el membre d'ERC i veí de Valldoreix, Narcís Clavell. El futur vocal ha volgut fer un reconeixement a la feina feta fins ara pel seu company i ha manifestat la seva il·lusió per poder continuar amb aquesta tasca i treballar pel seu poble des de l'EMD.

Narcís Clavell

Al final de la meva etapa vital, començo una nova etapa política, i això sempre m'havia fet il·lusió, servir la societat i especialment el meu poble.


Narcís Clavell és llicenciat en dret i milita a ERC des de principis dels anys 80. Aquesta és la primera vegada que assumirà un càrrec públic a l'administració, una feina que segons assegura podrà fer amb tota dedicació ja que actualment està jubilat.

La dimissió de Soler ha estat comunicada ja a l'equip de govern de l'EMD i es farà pública durant la propera junta de veïns de l'EMD, el dia 30 de setembre. Posteriorment, i un cop comunicat a la Junta Electoral, Narcís Clavell podrà prendre oficialment possessió del seu càrrec en el ple del mes d'octubre o en una junta extraordinària que es convoqui amb aquesta finalitat.

Recordem que aquest és el segon canvi que hi ha a l'equip de govern de Valldoreix en poc més d'un any. El primer va ser a primers d'estiu, amb la dimissió de la vocal socialista, Rosa Maria Udina, que va ser substituïda per Joan Gaya com a vocal d'Hisenda i Serveis Interns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.