El santcugatenc Raül Romeva, al número 3 de les llistes d'ERC per al 21-D


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Raül Romeva / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de Raül Romeva / Foto: ACN

ERC situarà al número 3 per Barcelona de les llistes a les eleccions al Parlament del 21 de desembre el santcugatenc Raül Romeva. El conseller cessat pel govern espanyol i empresonat estarà present a la llista, encapçalada per Oriol Junqueras, també cessat i empresonat, i Marta Rovira.

De fet, ERC incorporarà a les seves llistes tots els seus consellers destituïts que estan a la presó o desplaçats a Bèlgica. Així, Dolors Bassa serà la cap de llista per Girona i Meritxell Serret encapçalarà la llista per Lleida. A la candidatura per Barcelona també hi tindran un lloc Carles Mundó i Antoni Comín, que seran els números 5 i 7 respectivament. Òscar Peris encapçalarà la llista de Tarragona. En canvi, Carme Forcadell i Anna Simó molt probablement no aniran a les llistes per la seva estratègia de defensa davant la causa que tenen oberta al Tribunal Suprem.

També es preveu que les llistes d'ERC incorporin candidats de Més, Avancem i Demòcrates de Catalunya, fet que està previst que es tanqui durant els propers dies. El partit republicà ha celebrat aquest dissabte un consell nacional extraordinari per aprovar la candidatura als comicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.