Valldoreix 'fa botifarra' al 155 amb un dinar popular aquest diumenge


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

El CDR de Valldoreix organitza aquest diumenge una botifarrada popular en contra de l'aplicació del 155. Amb aquesta proposta el comitè vol manifestar el seu descontent amb el paper del Rei, l'actuació de la policia espanyola l'1 d'octubre, les decisions de la jutgessa Lamela i les polítiques del govern de Mariano Rajoy. L'espai Garden acollirà aquesta jornada que començarà a dos quarts de dotze del migdia amb un taller de pancartes.

Les propostes continuaran a la una del migdia amb activitats infantils i a dos quarts de tres de la tarda serà el torn del dinar popular. Precisament el menú d'aquest àpat ha generat que alguns perfils de Twitter lamentessin que s'hagi apostat per una botifarrada.



En aquest sentit, els organitzadors de l'acte han explicat a Cugat.cat que hi haurà amanida, verdura escalivada i mongetes seques a més de la botifarra. Aquells que no vulguin menjar carn, tindran una ració més generosa d'aquests plats. De tota manera, el comitè fa una crida a les persones de totes les sensibilitats alimentàries a participar a un debat.

L'objectiu de la cita és presentar el CDR de Valldoreix als veïns del territori. Ho explica la membre de l'entitat Anna Domingo.

Anna Domingo

Hem fet diversos actes però cap de tant multitudinari. Volíem donar-nos a conèixer i generar un punt de trobada amb els veïns i veïnes per començar a treballar plegats per la República que volem. L'objectiu és obrir el CDR a tot el poble.


A les quatre de la tarda es farà l'assemblea que donarà pas, a les sis, a l'encartellada popular. El preu per les activitats i el dinar és de vuit euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.