Hora Bruixa organitza avui una xerrada-debat en contra de les violències masclistes


  • Comparteix:

Logotip de l'entitat

Logotip de l'entitat

El col·lectiu feminista i revolucionari Hora Bruixa organitza aquest dimecres una xerrada-debat sota el títol 'Dinàmiques tòxiques en les relacions a través d'escenes cinematogràfiques', amb motiu del 25N, dia contra les violències masclistes. La proposta començarà a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

El col·lectiu santcugatenc se sumarà, d'altra banda, aquest divendres a la marxa de torxes que es fa a dos quarts de nou del vespre a la plaça de l'església de Sant Pere a Terrassa, organitzat per Vallès Feminista. Una iniciativa que no és mixte.

Dissabte a partir de tres quarts i cinc minuts de dues del migdia organitzaran una performance de dones a la plaça d'Octavià. Les interessades en participar poden enviar un correu electrònic a horabruixa.stc@gmail.com. Durant el matí de dissabte, d'onze a dues, el col·lectiu instal·larà, a més, una paradeta per atendre totes les dones que vulguin, dins la mostra d'entitats i col·lectius envers la violència masclista.

A la tarda, a partir de les set, hi ha prevista una concentració, també a la plaça d'Octavià, amb espelmes per homenatjar les dones assassinades per violència masclista.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.