Maulets farà campanya pel vot negatiu en el referèndum sobre la Constitució europea


  • Comparteix:

El col·lectiu considera queel text constituent no respecta les nacions sense estat

El col·lectiu considera queel text constituent no respecta les nacions sense estat

L'assemblea local de Maulets defensa el 'no' en el futur referèndum sobre la Constitució europea i farà campanya pel vot negatiu. Les joventuts independentistes asseguren que el text constituent no respecta les nacions sense estat.

Les assembles de Maulets dels Països Catalans es mostren contràries al text constituent que se sotmetrà a referèndum el febrer vinent. A nivell local, el col·lectiu independentista organitzarà diversos actes per promoure el vot negatiu a la Constitució europea. El membre de Maulets de Sant Cugat, Aniol Pros, anuncia la posició contrària de l'assemblea local al text constitucional europeu.

Aniol Pros

"Maulets rebutja la futura Constitució europea i farà campanya per promoure el vot negatiu en el referèndum"


Maulets continua defensant la unitat lingüística del català arreu dels Països Catalans, tot i que el govern espanyol proposi la distinció entre el català i el valencià en els futurs tractats europeus. Les joventuts independentistes consideren que la intenció del ministre espanyol d'exteriors, Miguel Ángel Moratinos, és un atac premeditat contra la llengua. Aniol Pros, assegura que diferenciar el valencià del català no té cap base científica.

Aniol Pros

"Distingir el valencià del català no té cap base ciéntifica"


El col·lectiu juvenil afirma que un nou estatut d'autonomia no és suficient per als Països Catalans i que la independència és l'única via per a la seva supervivència política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.