Joan Recasens és el nou president de l'assemblea intercomarcal d'UDC


  • Comparteix:

El santcugatenc Joan Recasens ha estat escollit president de l'Assemblea Intercomarcal d'UDC. Recasens, que actualment s'encarrega de coordinar el grup municipal d'Unió, es converteix així en el màxim dirigent del partit a la zona de la província de Barcelona a excepció de la ciutat comtal.

Tal i com ja està fent des de fa uns mesos, UDC continua amb la renovació de càrrecs al sí de les seves assemblees abans del consell nacional que es farà a mitjans d'octubre. Després dels canvis al grup local i a l'assemblea comarcal, ara estat el torn de l'Assemblea Intercomarcal, que aglutina tota la província de Barcelona a excepció de la capital.

Entre les principals novetats en aquesta assamblea, destaca l'elecció del santcugatenc Joan Recasens, que a partir d'ara és el màxim responsable de les comarques barcelonines i entra a forma part de la direcció nacional.

Joan Recasens

Ser president de l'assamblea intercomarcal representa estar a la direcció nacional del partit i tenir la màxima responsabilitat a la província de Barcelona excepte a la capital.


Passada aquesta assemblea, ara Recasens i l'agrupació local d'UDC tenen la mirada posada en el congrés del mes d'octubre, que ha de servir per aprovar les ponències ideològica i estratègica del partit i renovar-ne la direcció.

Joan Recasens

Tenim la confiança que sortirà un bon congrés, on s'aprovaran les ponències idològica i estratègica i es renovarà la direcció del partit.


Joan Recasens ha estat durant els darrers anys president de la secció local d'UDC i forma part de l'executiva comarcal de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.