Troben davant la central de Correus de Sant Cugat una carta de suport a Jordi Turull 'oberta i rebregada'


  • Comparteix:

Edifici de Correus de Sant Cugat

Edifici de Correus de Sant Cugat

L'Assemblea de Treballadors i Treballadores per a la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) ha alertat a través de Twitter que aquest dijous els ha arribat una carta 'oberta i rebregada', trobada davant la central de Correus, ubicada a Sant Cugat, que treballadors públics del departament de Presidència van enviar al conseller destituït pel govern espanyol i empresonat de manera preventiva per l'Audiència Nacional (AN) Jordi Turull. Els treballadors han lamentat que aquest fet vulnera 'claríssimament' un dels drets fonamentals recollits a la Constitució, que garanteix el secret de les comunicacions i, especialment, de les postals.

Des de l'ADIC s'ha agraït 'el gest' de la persona que els ha fet arribar l'escrit que, segons asseguren, va trobar 'llençat al carrer' davant la central de Correus de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.