Veïns i entitats sobiranistes de Sant Cugat s'organitzen per assistir a la manifestació de Brussel·les


  • Comparteix:

La manifestació acabarà prop del Parlament Europeu / Foto: ANC

La manifestació acabarà prop del Parlament Europeu / Foto: ANC

Veïns i entitats sobiranistes s'han organitzat per assistir a la manifestació 'Omplim Brussel·les', organitzada per l'ANC i Òmnium, per protestar contra la 'manca de democràcia de l'Estat espanyol i reivindicar la llibertat d'expressió i l'alliberament dels presos polítics'. Autobusos, avions, autocaravanes i cotxes particulars, en diferents combinacions, són algunes de les opcions escollides per cobrir els més de 1.300 quilòmetres que separen les dues ciutats.

Les entitats sobiranistes han ideat diverses opcions per als interessats a desplaçar-se fins al cor de les institucions europees. En autobús hi ha dues opcions. Per una banda, l'ANC del Vallès Occidental ofereix un viatge que surt aquest dimecres a les 12 del migdia, arriba dijous 7 al matí a Brussel·les i torna immediatament després de la manifestació. Hi ha una versió més lleugera del desplaçament, amb sortida el dia 6 a les 8 del matí, dues nits d'hotel i tornada el dia 8.

D'altres, però, prefereixen la via directa amb el vehicle privat. És el cas de Carmen Roig i Javier Bueno, dos santcugatencs que participaran a la protesta.

C. Roig / J. Bueno

Donem suport a l'independentisme. / Anem en cotxe i en família. S'ha de fer costat a aquells que creiem en l'independentisme.


Els que han decidit arribar a Brussel·les per via aèria han buscat diverses alternatives perquè, segons ha assenyalat el coordinador de l'ANC a Sant Cugat Xavier Palet, 'les companyies han apujat el preu veient la demanda'. Per això, hi ha diversos vols xàrter que surten des de Barcelona i alguns, com el mateix Palet, han buscat alternatives com anar en cotxe fins a Tolosa i volar des d'allà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.