ERC-MES vol que l'Ajuntament i Foment es comprometin a pal·liar el soroll de l'AP7 a Mas Gener


  • Comparteix:

L'AP7 al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

L'AP7 al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

ERC-MES presentarà una moció al ple de desembre on demana que l'Ajuntament i el ministeri de Foment espanyol desenvolupin 'totes les accions possibles' per reduir el soroll que pateix Mas Gener provinent de l'AP7 i la B30. La proposta també insta l'administració local a donar suport al veïnat en les accions legals que emprengui al respecte. La moció arriba després que el Congrés dels diputats espanyol rebutgés el maig passat les esmenes d'ERC i del PDeCAT per incorporar als pressupostos generals de l'estat (PGE) una partida per a la instal·lació de pantalles acústiques. En aquell cas, Cs va retirar les seves esmenes i va votar en contra de les al·legacions dels partits sobiranistes, juntament amb el PP.

La vocal d'ERC al consell de barri de Mira-sol, Eva Lafuente, ha explicat el sentit de la moció.

Eva Lafuente

Volem contribuir a la millora de la qualitat de vida en aquest barri. Aquestes persones tenen dret que les administracions públiques protegeixin els seus interessos legítims.


El ple de setembre de l'any passat també va debatre sobre la contaminació acústica a Mas Gener. En aquella sessió el PP va presentar una moció que, amb esmenes d'ERC-MES, preveia un pla de millores a Can Cabassa que contenia accions al respecte del soroll. Poc després, al desembre, el grup d'ERC al Congrés va presentar una proposició no de llei a la comissió de Foment per pal·liar la situació que va quedar aprovada amb el vistiplau de tots dels grups i l'abstenció del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.