'Euroconvergents pel No' fan campanya a Sant Cugat pel vot negatiu a la Constitució europea


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és un dels promotors del vot negatiu al tractat europeu

Jordi Puigneró és un dels promotors del vot negatiu al tractat europeu

'Diguem no amb l'esperança que arribarà un dia que podrem dir sí' és el títol de la conferència sobre la futura Constitució europea que ha organitzat per avui el col·lectiu 'Euroconvergents pel No'. La xerrada, que tindrà lloc a la sala Be Bop, comptarà amb les intervencions dels periodistes Francesc-Marc Àlvaro i Vicenç Villatoro.

La conferència, que començarà a dos quarts de vuit del vespre, servirà també per fer un balanç de la campanya pel No a la Constitució europea, dos dies abans del congrés extraordinari de CDC que servirà per definir la posició del partit respecte la carta magna.

A hores d'ara, els organitzadors estan a l'espera de saber si comptaran amb la presència de l'economista Xavier Sala i Martín, a més de les assistències confirmades de Francesc-Marc Àlvaro i Vicenç Villatoro. El portaveu d''Euroconvergents pel no', Jordi Puigneró, afirma que el debat intern a CDC sobre el tractat constituent europeu és exemplar.

Jordi Puigneró

"El debat intern sobre la Constitució europea demostra que CDC es pren seriosment el tractat constituent"


'Euroconvergents pel no' ha organitzat diverses reunions amb agrupacions locals de Convergència Democràtica de Catalunya. La plataforma pel vot negatiu a la constitució europea ha explicat els dèficits del tractat a Cerdanyola, Figueres, Terrassa i Reus, entre d'altres ciutats. Jordi Puigneró explica que moltes seccions locals es mostren partidàries del vot negatiu.

Jordi Puigneró

"Les seccions locals que ens han rebut s'han mostrat partidàries del vot negatiu"


'Euroconvergents pel no' reuneix militants i simpatitzants de Convergència Democràtica de Catalunya contraris al tractat europeu que se sotmetrà a referèndum el febrer vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.