El PP presentarà al ple de gener una moció per millorar les voreres a Can Trabal


  • Comparteix:

Les obres a la zona de Sant Domènec ja han començat / Foto: PP Sant Cugat

Les obres a la zona de Sant Domènec ja han començat / Foto: PP Sant Cugat

El PP presentarà al ple de gener una moció per demanar que es millorin les voreres del sector de Can Trabal. Els populars, que ja van presentar una moció similar per al barri de Sant Domènec, lamenten que el govern 'funcioni a cop de moció' en l'arranjament de l'espai públic i esperen que el text es pugui aprovar perquè es dugui a terme 'una obligació de l'Ajuntament'.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat que hi ha un 'greuge' comparatiu entre el manteniment del centre i el dels altres barris. Segons Benejam, la solució passa per una modificació pressupostària, un mes després d'aprovar els comptes, que doti amb més diners la partida de reparació de voreres. El portaveu popular no es mostra optimista que això passi i per aquest motiu anuncia més mocions en aquesta línia.

Álvaro Benejam

Ho continuarem intentant a cop de moció. Si perquè el govern municipal entomi les seves obligacions de competències ordinàries hem de fer mocions, ho farem sempre que algun veí o grup de veïns ens ho demani.


Tot i això, Benejam s'ha felicitat perquè s'hagin començat els treballs a Sant Domènec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.