El PP lamenta l'agressió pels llaços grocs del pessebre i l'atribueix al 'clima de confrontació'


  • Comparteix:

La Policia Local, preguntant als testimonis

La Policia Local, preguntant als testimonis

El PP considera 'innaceptable' l'agressió que va patir un ciutadà, divendres passat, en el decurs d'una baralla motivada pels llaços grocs del pessebre de la plaça de Barcelona. El partit afirma que els fets són fruit del 'clima de confrontació' causat pel sector independentista que 'inculca odi contra tot allò' que no és afí al procés. La formació assegura que la víctima de l'agressió, que va rebre un cop de puny a l'orella, ha presentat denúncia.

En un comunicat, el PP assegura que el veí agredit, que inicialment no va presentar denúncia, ho ha fet aquest dimarts a la tarda a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que també tindrien identificats els presumptes agressors. El PP ha condemnat els fets i ha atribuït al Comitè de Defensa de la República (CDR) la col·locació dels motius grocs al pessebre.

Álvaro Benejam és el portaveu del PP.

Álvaro Benejam

El sector independentista ha estat inculcant odi a tot el que no és independentista i per això tenim aquest resultat.


El partit ha assegurat que és 'el segon cas similar' del qual té constància, sense especificar-ne els detalls. La formació espera que aviat s'iniciïn les accions judicials oportunes perquè els agressors responguin davant els fets, que el PP situen com a delictes d'agressió i odi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.