ERC-MES i les JERC reben amb cautela l'anunci de la construcció de la Sala Polivalent


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES en una imatge d'arxiu

Els regidors d'ERC-MES en una imatge d'arxiu

ERC-MES i les JERC celebren que l'equip de govern abordi el projecte de 'la llargament reclamada' Sala Polivalent. Tot i això, els republicans es mostren cautelosos i recorden que 'no és la primera vegada que s'anuncia un projecte que després no correspon amb la realitat', en referència a la Sala Hoboken. Els independentistes també exigeixen a l'executiu local un compromís 'públic i inequívoc' que el nou equipament es gestionarà conjuntament entre l'Ajuntament, el teixit associatiu i les bandes musicals de la ciutat. En aquest sentit, insten el govern a començar una roda de contactes amb els agents implicats.

Per la seva part, les joventuts republicanes es feliciten pel pas endavant en la posada en marxa de la Sala Polivalent a la planta superior de les actuals sales de Cinesa i carreguen contra els 'incompliments durant més de 12 anys dels governs de Convergència'. De fet, la construcció d'una Sala Polivalent i de concerts el 2017 va ser el requisit indispensable perquè les JERC donessin suport a la reedició de l'acord pressupostari amb l'equip de govern el 2017. En aquesta línia la branca juvenil d'Esquerra també critica que el PDeCAT-Demòcrates trenqués 'unilateralment' l'acord pressupostari amb la incorporació del regidor del PSC, Pere Soler, a l'equip de govern. El regidor del grup municipal Èric Gómez ha explicat a Cugat.cat com han rebut la noticia.

Èric Gómez

Ho rebem amb prudència, satisfets de qualsevol avenç amb la sala de concerts, però estarem molt pendents que el govern no torni a estafar el jovent, les entitats i el grups locals.


Tot i que l'actuació preveu instal·lar dos bucs d'assaig al Casal Torreblanca, el grup municipal insisteix en la necessitat d'incorporar-ne al nou equipament. Això sí, els republicans veuen amb bons ulls el canvi d'ubicació, tot i que inicialment la construcció de la sala estava prevista als terrenys que hi ha darrere del Teatre-Auditori, i ho veuen com una oportunitat per municipalitzar l'edifici del cinema.

Segons ERC-MES, la sala serà una realitat gràcies als 500.000 euros pressupostats que encara resten per a la sala després que l'equip de govern decidís avançar mig milió pressupostat inicialment a la Sala Polivalent per a la construcció de l'edifici definitiu de l'escola La Mirada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.