Bonastre torna a liderar l'executiva de CDC amb la intenció d'incloure totes les sensibilitats


  • Comparteix:

Reforçar la relació amb ERC i recuperar al govern de Valldoreix són algunes de les prioritats

Reforçar la relació amb ERC i recuperar al govern de Valldoreix són algunes de les prioritats

Ramon Bonastre ha estat reelegit president de la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). La seva candidatura és l'única que s'ha presentat a l'elecció i ha rebut el 98% dels vots dels militants locals. Segons Bonsatre, la nova executiva local reuneix les diferents sensibilitats que hi ha dins el partit.

Tal com estipula el funcionament intern del partit, la secció local convergent ha hagut d'organitzar l'elecció a la direcció local després del congrés nacional que la formació va celebrar l'estiu passat.

L'única candidatura que s'ha presentat a la votació ha superat en 48 punts percentuals el 50% de sufragis necessaris per sortir elegida. Segons el reelegit president de la secció local de CDC, Ramon Bonastre, la direcció local inclou les diverses sensibilitats del partit nacionalista.

Ramon Bonastre

"La direcció recull les diverses sensibilitats de CDC"


La nova direcció local ha establert els objectius que CDC vol assolir a nivell local en els propers anys. Reforçar la relació amb ERC en l'actual equip de govern i recuperar el govern de l'EMD de Valldoreix són, entre d'altres, els principals objectius de Convergència Democràtica. Ramon Bonastre enumera els principals punts de treball de la formació nacionalista.

Ramon Bonastre

"Reforçar la relació amb ERC i recuperar la presidència de l'EMD són objectius principals"


Un cop proclamada la llista guanyadora, la secció local ha iniciat un debat sobre la postura de CDC en el futur referèndum europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.