El PDeCAT vol fer primàries per a les municipals en quatre mesos amb 'tots els escenaris oberts'


Temes relacionats

Eloi Rovira, nou president de PDECat a Sant Cugat (30/nov/16)

Conesa serà la presidenta del consell nacional del PDC després de la renúncia de Vila a la segona volta (23/jul/16)


  • Comparteix:

Moment de la trobada, aquest divendres

Moment de la trobada, aquest divendres

El PDeCAT de Sant Cugat es marca com a màxim el maig per celebrar les primàries que decideixin el nou candidat del partit per a les eleccions municipals. Sobre els possibles candidats, el president local, Eloi Rovira, ha dit que 'tots els escenaris estan oberts', incloent que l'alcaldessa, Mercè Conesa, pugui tornar a presentar-se. Rovira ha fet aquestes declaracions a Cugat.cat després de la trobada que la formació ha celebrat aquest divendres al CAR amb els presidents locals, comarcals i de vegueries per decidir les línies a seguir per als comicis de maig de 2019.

A la reunió també ha assistit Mercè Conesa, presidenta del consell nacional del partit i última candidata dels sobiranistes als comicis locals, per CiU. Ara, en paral·lel al procés polític actual, el partit ha decidit preparar ja l'engranatge municipal amb la mirada posada a les primàries.

Unes primàries que el president local, Eloi Rovira, vol abordar com a màxim al maig, per afrontar amb tranquil·litat el compte enrere per als comicis locals. Tal com va dir l'alcaldessa a l'esmorzar amb la premsa, Rovira ha reiterat que 'tots els escenaris estan oberts'.

Eloi Rovira

Ara comencem el procés. Fer primàries en lloc de dividir, uneix.


Rovira, regidor d'Esports i president de la formació des de 2016, ha dit que 'de moment' no es planteja presentar-se perquè té molts reptes al capdavant de la regidoria, tot i que 'els escenaris són canviables'. També ha recordat que si Conesa vol repetir també haurà de concórrer a les primàries.

Eloi Rovira

La consigna de partit és que si una alcaldessa o alcalde vol repetir ha de passar per primàries. A veure com evoluciona tot.


El sobiranista ha aprofitat per remarcar les altes d'associats que el partit té cada mes, el que denota, diu, la bona salut del PDeCAT.

La trobada ha aplegat unes 250 persones al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.