Cs exigeix la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa


  • Comparteix:

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprian, en roda de premsa aquest dilluns

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprian, en roda de premsa aquest dilluns

Cs de Sant Cugat exigeix la dimissió a l'alcaldessa, Mercè Conesa, ja que la consideren responsable política 'per acció o omissió' dels casos de corrupció en els quals han aparegut obres públiques de Sant Cugat com el 'cas Petrum 2' o el 'cas Palau'. La formació acusa Conesa de ser 'una rèmora' i de 'tacar' la imatge de Sant Cugat.

El grup municipal assenyala Conesa com a responsable que el nom de Sant Cugat surti 'a les portades dels mitjans de comunicació nacionals i locals relacionat amb casos de corrupció'. Ho ha explicat la regidora del partit taronja, Munia Fernández-Jordán.

Munia Fernández-Jordán

Amb aquesta senyora al capdavant de l'Ajuntament, la marca Sant Cugat està unida a tots aquells conceptes dels que no ens sentim orgullosos i que no podem permetre que segueixin marcant el nom de Sant Cugat. La ciutat ha de ser coneguda per totes les coses bones que fan els seus ciutadans i per totes les coses bones que encara es poden fer.


Fernández-Jordán també ha etzibat que 'a Sant Cugat hi ha l'epicentre de la forma de fer de Convergència en totes les seves modalitats' i ha titllat d''insuficients' les explicacions que l'alcaldessa va donar a l'últim ple municipal sobre el 'cas Palau'.

Munia Fernández-Jordán

Aquestes explicacions a nosaltres ens semblen pobres, insuficients, en gran mesura directament ocurrències. Intenta crear una cortina de fum on s'escuda en la institució de l'Ajuntament, que per nosaltres és molt més que ella.


Des de la formació han assegurat que respecten la majoria que el PDeCAT-Demòcrates, sota les sigles de CiU, va aconseguir a les eleccions municipals i que per tant 'no veuen malament' que sigui algun dels regidors de la coalició qui pugui prendre el relleu a Conesa al capdavant del consistori. En aquest sentit, també han aclarit que no presentaran cap moció de censura.

Reaccions
L'Ajuntament ha declinat fer, de moment, declaracions. Els que sí han reaccionat, via Twitter, és el PDeCAT que ha retret als taronges accions difamatòries i els ha convidat a 'presentar denúncies al jutjat'. El partit també ha carregat contra Arran, que ha reivindicat una pintada crítica al PAV3.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.