Arran justifica les accions contra el PDeCAT: 'És la manera de posar sobre la taula un conflicte'


  • Comparteix:

La darrera pintada reivindicada per Arran a la seu del PDeCAT

La darrera pintada reivindicada per Arran a la seu del PDeCAT

L'organització juvenil Arran justifica les accions de protesta contra el PDeCAT per la vinculació del partit amb els presumptes casos de finançament irregular de CDC. Segons els anticapitalistes, actes com les pintades a les façanes o al mobiliari urbà 'no són vandalisme', sinó 'la manera de posar sobre la taula un conflicte davant un partit al qual la justícia li fa el joc'. Arran exigeix al PDeCAT que 'deixi d'amagar-se darrere de l'activitat que realitza a l'Ajuntament' i critica que s'apropiï d'accions 'forçades per l'oposició', com la convocatòria del ple extraordinari on es va acordar que una auditoria externa revisés l'adjudicació de la construcció del PAV3 a Ferrovial, entre altres obres.

En un comunicat, l'agrupació juvenil assegura que no es creu 'la història de les pomes podrides o la dels individus que elaboren trames de corrupció' i considera que al PDeCAT 'tots són conscients de com funcionen les coses'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.