El PSC vol que Sant Cugat se sumi a la vaga feminista del 8-M


  • Comparteix:

Manifestació pel 8-M de l'any passat

Manifestació pel 8-M de l'any passat

El PSC proposarà a l'Ajuntament sumar-se a la vaga laboral convocada el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, pels sindicats UGT i CCOO. Amb una moció que presentaran al ple de febrer, els socialistes insten el consistori a tirar endavant una campanya per difondre les reivindicacions de la jornada tant als treballadors municipals com a les agrupacions de dones de Sant Cugat, als centres educatius i a les entitats locals.

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, creu que s'ha de caminar cap a l'erradicació de les desigualtats, amb l'eliminació, per exemple, de la bretxa salarial.

Pere Soler

Hem de caminar cap a aquesta igualtat. En un govern amb tanta presència de dones i on ens creiem la igualtat, hem de donar suport a aquest col·lectiu.


El text pretén 'prioritzar la mobilització i visualització de les dones i més invisibilitzades' i apel·la directament a a les mestresses de casa i a les joves.

Les JSC se sumen a la moció
Les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC), òrgan juvenil del partit, s'ha afegit a la petició del grup representat per Pere Soler al ple. El partit crida a 'visibilitzar' el treball de la dona amb la vaga del 8 de març i fa una crida al jovent de Sant Cugat a sumar-se a la jornada reivindicativa, ja que el col·lectiu és 'fonamental' en la conscienciació de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.