Artur Mas lliura a l'Arxiu Nacional de Catalunya la documentació institucional de la seva presidència


  • Comparteix:

Moment de la cessió de la documentació / Foto: ACN

Moment de la cessió de la documentació / Foto: ACN

L'expresident de la Generalitat Artur Mas, acompanyat del director general del Patrimoni Cultural del departament de Cultura, Jusèp Boya, ha formalitzat el lliurament a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), situat a Sant Cugat, de tota la documentació institucional corresponent a la seva presidència entre 2010 i 2016. Aquesta documentació, formada per 663 arxivadors i unes 2.500 publicacions, inclou els documents produïts o rebuts en l'exercici de les funcions administratives i polítiques com a president de la Generalitat, d'acord amb allò que preveu el Sistema general de gestió de la documentació administrativa i organització dels arxius de la Generalitat de Catalunya.

A partir d'ara, l'Arxiu Nacional de Catalunya conserva i gestiona aquest fons documental, com ja fa amb els fons documentals corresponents a les presidències dels seus antecessors, els presidents Jordi Pujol, Pasqual Maragall i José Montilla.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.