La plaça de la Vila s'omple per demanar 'l'alliberament immediat dels presos polítics' quatre mesos després


  • Comparteix:

La concentració ha tingut lloc a la plaça de la Vila

La concentració ha tingut lloc a la plaça de la Vila

Prop de mig miler de persones han alçat la veu aquest divendres per l'alliberament 'immediat' de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, amb motiu dels quatre mesos de presó dels 'Jordis'. En una concentració a la plaça de la Vila convocada per l'ANC, Òmnium, el CDR i la plataforma Salvem TV3, s'ha carregat contra els magistrats que mantenen en presó preventiva els 'presos polítics' i s'ha apel·lat a 'la unitat, determinació i fermesa' per fer front a un Estat espanyol 'repressiu'.

Sota el lema 'Tossudament alçats', les entitats sobiranistes fan una crida a 'no defallir' davant accions 'que vulneren les llibertats'. Ho ha explicat la membre de l'ANC Núria Fernández.

Núria Fernández

No ens aturem i cada més estarem aquí si cal. Estem tossudament alçats i no ens arronsem.


La trobada també ha servit perquè la plataforma Salvem TV3 es donés a conèixer i lamentés les acusacions d'adoctriment que rep la televisió pública. Els regidors Carmela Fortuny, Mireia Ingla, Damià Calvet i Joan Puigdomènech i l'exdiputada Àngels Ponsa han assistit a la protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.