Pensions i vianantitzacions protagonitzen l'audiència pública del ple de febrer


  • Comparteix:

Els pensionistes han desplegat una pancarta

Els pensionistes han desplegat una pancarta

La situació dels pensionistes a Sant Cugat, la futura vianantització de l'avinguda de Cerdanyola i l'estat de les obres al carrer del Migdia han estat els temes centrals de l'audiència pública del ple municipal de febrer. Es tracta d'un punt que té lloc a les sessions plenàries a les vuit del vespre.

ESCOLTA-HO

Pensions
Juan Merino i Paco López, de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Sant Cugat, han posat de manifest la situació dels pensionistes arreu de l'Estat i han celebrat que el ple hagi instat el govern espanyol a prendre mesures. Han assenyalat algunes propostes per millorar el seu poder adquisitiu i han advertit de la gran força electoral que són a Sant Cugat.

Per part de l'equip de govern, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha expressat el suport a aquest col·lectiu i ha assenyalat que es donarà tota l'ajuda que les competències municipals permeten. A més, ha animat la plataforma a inscriure's oficialment per a actuar com a interlocutor.

Vianantització de l'avinguda de Cerdanyola
Toni Gual, comerciant de l'avinguda, ha demanat que el futur de la via no passi per l'eliminació de la circulació de vehicles ni de places d'aparcament. Segons Gual, això suposarà pèrdues per als botiguers, que donen vida al barri.

A Gual li han respost Mercè Conesa i la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira, així com el president del Consell de Barri de Centre-Est, Ferran Villaseñor. Els tres polítics han explicat que el projecte ja està 'avançat' i que és moment de fer petits canvis per ajustar-lo i tirar-lo endavant.

Obres al carrer del Migdia
El veí Javier Jané ha parlat del mal estat de les llambordes del carrer del Migdia en unes obres que haurien d'haver acabat. També s'ha queixat que les obres s'hagin fet en una sola fase perjudicant per als veïns.

Conesa i el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, li han respost que l'empresa adjudicatària deixa una garantia i que si l'obra no està perfecta quan acabi, les reparacions aniran a càrrec seu. També han lamentat que les obres s'han allargat més del compte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.