La Floresta reclama explicacions a l'Ajuntament per la rebaixa de l'aportació extra per actes culturals


Temes relacionats

La Festa Major de la Floresta manté 'l'alta participació' d'altres anys i es consolida (23/jul/17)


  • Comparteix:

Activitat familiar de la Festa Major de la Floresta 2014

Activitat familiar de la Festa Major de la Floresta 2014

El consell de barri de la Floresta demanarà explicacions al consistori per la rebaixa de l'aportació extraordinària per activitats culturals. Això ha avançat a Cugat.cat la presidenta del consell, Núria Gibert (CUP-PC), després que l'Ajuntament no hagi justificat la reducció de la partida, que s'afegeix als 19.000 euros de subvenció que es manté intacta. La principal afectada d'aquesta decisió seria la Festa Major de la Floresta.

La veu d'alerta l'ha posat el membre de la comissió de cultura, Oriol Ribera, en el consell de barri d'aquest dimecres. Ribera ha apuntat que la rebaixa de l'aportació extraordinària de l'administració fa perillar 'l'estructura de la Festa Major'. Una festa que absorbeix íntegrament, segons el consell, els 19.000 euros de la subvenció anual que rep el districte. A banda, l'Ajuntament fa una aportació suplementària per pagar conceptes com la sonorització o actuacions musicals.

Per la vicepresidenta del consell, Sílvia Llombart, que es reunirà en breu amb la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, la situació és preocupant perquè influirà directament en la celebració de la festa grossa.

Sílvia Llombart

En aquesta reunió plantejarem que no estem d'acord. El projecte anual no el podem adaptar als números que ens donen.


La presidenta del consell, Núria Gibert, ha lamentat no saber els motius de la reducció i ha avançat que demanaran explicacions.

Núria Gibert

És una cosa que ha generat preocupació. És una decisió bastant arbitrària, sembla.


La responsable de l'organització de les activitats culturals florestanes és la coordinadora d'entitats de la Floresta El Senglar Cultural, que s'acaba d'integrar a la comissió de cultura del consell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.