L'EMD reconeix el problema de participació i que els veïns 'no s'impliquen prou' en Valldoreix


Temes relacionats

L'EMD lamenta la poca implicació ciutadana en els pressupostos participatius amb un 2,7% del cens ( 4/jul/17)


  • Comparteix:

Elena Degollada, durant la seva intervenció

Elena Degollada, durant la seva intervenció

La vocal de Participació Ciutadana de l'EMD, Elena Degollada, admet que el territori té un problema de participació i que els veïns 'no s'impliquen prou' en temes que afecten Valldoreix. Degollada ho ha manifestat aquest dijous després de l'audiència ciutadana convocada per fer aportacions per al nou reglament dels pressupostos participatius, a la qual han assistit cinc persones. L'enquesta en línia engegada amb el mateix objectiu ha rebut 20 respostes.

L'audiència pública ha rebut l'assistència de cinc veïns, tots habituals en les juntes i la majoria, exvocals de l'EMD, com Teresa Veciana, Joan Gaya, Carme Babiloni i l'expresident Francesc Cardoner. També hi ha acudit el portaveu d'ERC-MES, Noël Climent.

Aquesta era la foto de l'assistència i aquesta altra, la valoració de la vocal de Participació Ciutadana, Elena Degollada, que reconeix que Valldoreix té un problema en aquest àmbit.

Elena Degollada

Reconeixem el problema. Tenim intenció de fer sessions informatives al mercadet, al Casal d'Avis, al Ferran i Clua... Així ens acostem nosaltres a la gent.


295 valldoreixencs van participar als pressupostos participatius de Sant Cugat, una dada que supera els 186 que van fer-ho quan els pressupostos valldoreixencs.

La junta de veïns extraordinària de dilluns incorporarà en l'ordre del dia la creació de la comissió especial, formada per govern i oposició, que amb les aportacions ciutadanes elaborarà el reglament de participació dels pressupostos participatius. Degollada ha reiterat que la proposta del govern és que les votacions es facin a finals d'any i unir els 100.000 euros del procés de 2018 i els de 2019, per executar-ho tot plegat l'any vinent.

Consulta aquí els resultats de l'enquesta en línia de l'EMD.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.