Fernández-Jordán es compromet a treballar des del seu escó perquè hi hagi escoles bressol a les empreses


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a l'Hotel Sant Cugat / Foto: Cs

La trobada ha tingut lloc a l'Hotel Sant Cugat / Foto: Cs

La regidora i diputada al Parlament de Cs, Múnia Fernández-Jordán, s'ha compromès a fomentar la implantació d'escoles bressol a les empreses i dotar de majors recursos a l'educació infantil per 'universalitzar l'educació de 0 a 3 anys' en una trobada amb dones militants i simpatitzants del partit taronja. Fernández-Jordan ha assegurat també que des del seu escó treballarà per millorar la situació de les dones i 'per la igualtat'.

En aquest sentit, la regidora taronja ha remarcat que la maternitat és el fet que més accentua les desigualtats entre sexes.

Munia Fernández-Jordán

El que fa que les dones no tinguin les mateixes oportunitats és la maternitat. Que les empreses i l'administració els hi facilitin recursos per tirar endavant tant la feina com la cura dels fills.


Fernández-Jordán ha destacat la moció impulsada pel seu partit que va portar a la creació d'una cua ràpida a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) per les famílies amb nens fins als dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.