Mariano Aragón pren el relleu en la direcció de la secció local d'EUiA


  • Comparteix:

Mariano Aragón, veí de les Planes, ha pres possessió del càrrec de coordinador local d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a Sant Cugat. Aragón succeeix en el càrrec a Jaume Rodríguez, que ho ha hagut de deixar per motius personals.

El relleu en la direcció d'EUiA s'ha fet de forma totalment pactada en la darrera reunió de la secció local, i degut a la renúncia del fins ara coordinador local, Jaume Rodríguez. Com destaca el nou líder de la coalició, Mariano Aragón, ha estat una successió absolutament normal.

Mariano Aragón

Va ser una cosa pactada, amb la presència del 80% de la militància. No havíem tingut problema abans ni tampoc ara a nivell de la direcció. Ha estat una successió absolutament normal


Mariano Aragón no pensa canviar les principals directrius de la secció local, i seguirà la línia continuista decidida per la militància. Escoltem Mariano Aragón.

Mariano Aragón

Vàrem acordar 3 linies de actuació. El seguiment de la vida política i social local; estar actius en el marc dels moviments socials; i ser capaços d'ampliar la base no només en vots sino com a organització


En aquesta linia, EUiA té 2 actes prevists abans de final d'any per tractar de fer-se més present en la vida social de la ciutat. A més, algun dels dirigents de la coalició anirà probablement al Fòrum Social Europeu de Londres de la propera setmana, d'acord amb la voluntat d'EUiA d'estar a prop dels moviments socials.

Jaume Rodríguez ha estat des de l'any 2002 el coordinador d'EUiA, una formació que a les últimes eleccions municipals va presentar-se en coalició amb Inciativa per Catalunya-Verds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.