El consell de barri de la Floresta demana millorar la coordinació en episodis excepcionals com la darrera nevada

L'òrgan lamenta que s'informés tard de la recuperació del servei de bus del districte


Temes relacionats

Les línies d'autobusos L3, L4 i L5 no circulen per precaució, FGC funciona amb normalitat (28/feb/18)

Les línies d'autobús urbà de Sant Cugat funcionen ja amb normalitat (28/feb/18)


  • Comparteix:

La nevada va afectar Sant Cugat dimecres passat

La nevada va afectar Sant Cugat dimecres passat

El consell de barri de la Floresta demana, a través d'un comunicat, millorar la coordinació entre el districte i l'Ajuntament en episodis excepcionals com per exemple la darrera nevada. L'òrgan, presidit per la regidora de la CUP-PC, Núria Gibert, lamenta que s'informés tard de la recuperació del servei de bus del districte, un cop rebaixat l'episodi de neu. Segons el consell, la falta d'informació a temps sobre la posada en marxa de la línia va ocasionar molèsties als florestans.

L'òrgan assenyala que el servei de bus a la Floresta es va reprendre a les nou del matí de dimecres, després que fos anul·lat, juntament amb les línies 3 i 5. Una informació, però, que no es va fer pública fins passades tres hores.

Tot plegat va fer creure als florestans que no disposaven de transport públic i això va suposar afectacions per a la ciutadania. Ho explica la presidenta del consell de barri, Núria Gibert.

Núria Gibert

En el moment que es va restablir el servei no es va informar el veïnat i això va generar molts problemes perquè la Floresta és de difícil accés.


Per evitar disfuncions com aquesta el consell reclama, de cara a properes situacions, l'obertura d'un canal de comunicació d'incidències al consell per oferir una millor atenció ciutadana.

Crítiques també del PP
Arran de la nevada, el partit ha reprovat la falta de mitjans amb què, exposa, compta la Policia Local en episodis com el de la nevada. Segons el president del PP, Álvaro Benejam, els agents del cos no disposen de vehicles totterreny i han de circular amb vehicles de la brigada. Benejam recorda que l'alcaldessa, Mercè Conesa, es va comprometre a principis de mandat a augmentar els mitjans i els efectius.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.