La JSC de Sant Cugat organitza aquest dimecres una taula rodona per abordar la lluita del feminisme polític


  • Comparteix:

Dolors Renau, Elena Vila i Aina Lasauca

Dolors Renau, Elena Vila i Aina Lasauca

La Joventut Socialista de Catalunya de Sant Cugat proposa aquest dimecres una taula rodona en clau feminista. Amb el títol 'Les vies cap a la igualtat: la lluita del feminisme polític', l'expresidenta de la Internacional Socialista de Dones, Dolors Renau, la membre de l'executiva local del PSC Elena Vila i la membre de la JSC Sant Cugat Aina Lasauca posaran sobre la taula la necessitat de 'reivindicar millores per canviar un país governat per homes'. La cita és a les set de la tarda a la seu del partit.

Les socialistes volen que la trobada serveixi per analitzar la situació de la dona en tots els àmbits, però des d'òptiques generacionals diferents. Ho explica la membre de la JSC Aina Lasauca.

Aina Lasauca

Es tracta de reflexionar, homes i dones, sobre el procés que ha patit la dona a la política, a la vida social i acadèmica, a través de tres punts de vista diferents.


També estan convidats a participar de l'acte els homes, ja que l'organització considera que les seves aportacions s'han de tenir en compte per trencar les situacions de desigualtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.