ERC-MES insta l'Ajuntament a millorar la mobilitat i solucionar l'aparcament a Can Magí


  • Comparteix:

El carrer d'Adrià Gual, al barri de Can Magí/ Foto: Google Maps

El carrer d'Adrià Gual, al barri de Can Magí/ Foto: Google Maps

ERC-MES vol que l'Ajuntament faci les accions necessàries per millorar la mobilitat a Can Magí. En una moció, els republicans assenyalen els problemes d'aparcament i insten el consistori a implantar la zona verda tal com està previst que es faci als barris de Torre Blanca, l'Eixample Sud, el Monestir i Can Cabassa. En aquest sentit, la coalició assenyala que els treballadors d'empreses de la zona 'ocupen moltes places de pàrquing' tot i que des del desembre s'ha habilitat un aparcament dissuasori a la nau de Valoriza, al costat de la deixalleria.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha explicat a Cugat.cat per què creuen que és un bon moment implantar la zona verda.

Èric Gómez

Creiem que els problemes que podia haver suposat en el passat implementar la zona verda al barri perquè els treballadors de la zona no tindrien lloc per aparcar ara ja no existeixen. Ara hi ha un aparcament dissuasori a Valoriza que tot i que està una mica més lluny pot donar servei a les persones treballadores que han de deixar el cotxe durant tot el dia.


Els independentistes reclamen que es prenguin mesures per evitar la circulació de vehicles en direcció prohibida al carrer de Joan Amades i que s'instal·li un semàfor o un altre element d'ordenació de trànsit que faciliti la incorporació de vehicles des d'aquest carrer a l'avinguda de Roquetes 'de forma segura'. La moció també proposa que es prohibeixi la circulació de camions en aquesta avinguda ja que segons el grup municipal 'generen problemes de mobilitat'.

Pel que fa al transport públic, ERC-MES vol que es modifiquin les línies d'autobusos urbans per garantir la connexió del barri amb l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Joan abans del setembre d'enguany.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.