El PSC de Sant Cugat critica el delegat del govern per no ampliar la plantilla de policia estatal


  • Comparteix:

Els socialistes recorden que Sant Cugat no té els efectius que li corresponen

Els socialistes recorden que Sant Cugat no té els efectius que li corresponen

El PSC de Sant Cugat ha criticat la decisió del delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, de no ampliar la plantilla de policia estatal a la nostra ciutat. Els socialistes han recordat que actualment Sant Cugat no compta amb els efectius que li pertoquen per nombre d'habitants.

El delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, va afirmar en una visita a la nostra ciutat la setmana passada que no estava previst ampliar el número de policies del cos estatal a Sant Cugat. Aquestes declaracions no han agradat gens a la secció local del PSC, que ha recordat que la comissaria local no compta amb els efectius que hauria de tenir en funció del nombre d'habitants. Escoltem el portaveu socialista, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

El nostre problema no és que s'ampliïn les dotacions, sinó que es dotin dels agents que ens pertoquen. El que hem d'exigir és que es cobreixin les vacants.


Menéndez considera, a més, que qui hauria d'exercir més pressió és l'alcalde de la ciutat. Es dóna el cas que l'ampliació de la dotació de policia estatal, és una reclamació que s'arrossega des de l'anterior govern del Partit Popular, i que en l'actual del PSOE, encara no ha trobat solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.