El CASC celebra les seves 10es jornades oposant-se a la Constitució Europea


  • Comparteix:

El CASC ha preparat per aquest dilluns una xerrada, una botifarrada i un concert

El CASC ha preparat per aquest dilluns una xerrada, una botifarrada i un concert

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat celebra aquest dilluns les seves 10es jornades anuals amb la Constitució Europea com a eix central. Una xerrada, una botifarra i un concert són els actes que han programat per oposar-se al text constitucional europeu i per conscienciar el jovent amb els ideals anitimilitaristes.

Els actes començaran a les 8 del vespre amb una xerrada a càrrec de José Luis Gordillo, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona i membre de la plataforma Aturem la Guerra, i que explicarà les raons antimiliaristes per dir "no" a la Constitució Europea. José Fernando Mota, membre del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat, explica els objectius d'aquestes jornades.

José Fernando Mota

Concienciar la gent més jove amb la idea antimilitarista i dedicar la jornada a explicar per què els antimilitaristes diem NO a la Constitució Europea


I és que el futur text constitucional europea suposarà l'eix central de les jornades. Mota explica a gran trets que fan que el col·lectiu s'hi oposi.

José Fernando Mota

Ens hi oposem per la supeditació d'Europa a l'OTAN, per l'augment del control social, dels espais, de les fronteres, ...


Les jornades, que compten amb el suport del Casa Popular La Guitza inclouran una botifarra a les 10 de la nit, i un concert a les 11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.