L'elecció de la presidència de l'ANC es decidirà dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat serà el punt de trobada nacional dissabte dels secretaris de l'ANC

Sant Cugat serà el punt de trobada nacional dissabte dels secretaris de l'ANC

Sant Cugat acollirà aquest dissabte al matí la reunió constituent del nou secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), en la qual s'elegirà la nova executiva, incloent el president o presidenta que substituirà Jordi Sànchez. La trobada, que estava prevista inicialment a l'Hospitalet de Llobregat, serà organitzada finalment per la delegació local de l'ANC a l'aula magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i tindrà la participació d'unes 130 persones. La cita serà de nou del matí a les cinc de la tarda.

Una setmana després de les eleccions al secretariat nacional de l'ANC en què es va imposar Elisenda Paluzie, els membres sortints cedeixen el relleu als nous representants del secretariat, que en la seva primera reunió tenen el principal objectiu d'elegir la nova executiva, és a dir, presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

El coordinador de l'ANC de Sant Cugat, Xavier Palet, explica que és 'un honor' organitzar la trobada i agraeix la col·laboració de l'Ajuntament.

Xavier Palet

Ens van trucar per si podíem organitzar-ho d'urgència en cinc dies. Ho hem pogut fer gràcies a la bona predisposició de l'equip municipal i la direcció de l'Auditori.


Entre les nou i les deu del matí s'oferirà un esmorzar al vestíbul del Teatre-Auditori, on també es farà el dinar al migdia. Després, s’oferirà als membres del secretariat la possibilitat de fer un recorregut pel Claustre del Monestir. L'alcaldessa, Mercè Conesa, farà una benvinguda abans de l'inici de la sessió, i després de dinar es convidarà els assistents a visitar el Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.