'Bodas de sangre' reivindica al Teatre-Auditori la 'llibertat de pensar diferent' que defensava Lorca


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha estat aquest divendres l'escenari d'una de les obres més cèlebres de Federico García Lorca, la tragèdia 'Bodas de sangre', un muntatge que ha reflexionat sobre la vida, la mort i l'amor com a impulsos vitals. L'elenc d'aquesta obra dirigida per Oriol Broggi, encapçalat per Clara Segura i Nora Navas, ha reivindicat, després de la representació, la vigència de la defensa de la llibertat que feia Lorca al primer terç del segle XX i ha fet una crida per l'alliberament dels presos polítics. El públic, a més, ha fet càntics de suport als empresonats abans que comencés l'espectacle.

Clara Segura, en declaracions a Cugat.cat, ha reconegut la dificultat que suposa tirar endavant una funció tenint en compte el context polític que viu el país. Per l'actriu, la reivindicació de la llibertat de pensament que feia el poeta segueix vigent.

Clara Segura

Hi ha articles de Lorca del 30 on parlava del dret a pensar diferent i és dur que hi hagi lluites vigent en un estat suposadament democràtic.


'Bodas de sangre' ha exhaurit entrades a l'equipament santcugatenc amb una proposta on el text de Lorca s'ha fusionat amb la música de Joan Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.