El PP lamenta l'absència de Conesa a Sant Cugat


Temes relacionats

L'alcaldessa, Mercè Conesa, viatja a Neumünster per donar suport a Carles Puigdemont (26/mar/18)

Conesa reclama respecte pel rol dels governs locals de cara al futur a l'Assemblea Mundial dels Governs Locals ( 8/feb/18)


  • Comparteix:

Conesa, a la seva visita a Kuala Lumpur / Foto: Ajuntament

Conesa, a la seva visita a Kuala Lumpur / Foto: Ajuntament

El PP acusa Mercè Conesa de ser una 'alcaldessa absent' pels seus 'reiterats' viatges, apunten els populars, ja sigui com a presidenta de la Diputació o com a presidenta del Consell Nacional del PDeCAT. Les crítiques del PP coincideixen amb el desplaçament aquest dilluns, i fins dimecres, de Conesa a Neumünster, per fer costat a Carles Puigdemont, retingut a Alemanya. El partit diu que Conesa ha de posar per davant les seves obligacions com a alcaldessa.

En un comunicat, els populars diuen 'quan no es tracta d'un viatge a Malàisia és un altre a Nova York o a Quito, o com ara a Hamburg'. Per al president i portaveu municipal del PP, Álvaro Benejam, aquests desplaçaments donen sensació d''ingovernabilitat' al municipi.

Conesa va viatjar el 2014 a Nova York, com a vicepresidenta de la Diputació, per acudir a un fòrum de les Nacions Unides sobre les condicions jurídiques i socials de la dona. El 2016, l'alcaldessa va visitar Quito, a l'Equador, per assistir a Hàbitat III, la conferència de Nacions Unides sobre Habitatge i Desenvolupament Urbà Sostenible que se celebra cada 20 anys. Aquell viatge va motivar l'ajornament del ple municipal.

El febrer passat Conesa anava, en qualitat de presidenta de la Diputació, a l'Assemblea Mundial dels Governs Locals i Regionals del Fòrum Urbà Mundial (FUM) de Kuala Lumpur, a Malàisia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.