L'equip de govern respon a la crida al diàleg d'ICV sobre la protecció de Collserola


  • Comparteix:

ICV assegura que aquest espai de diàleg podria servir per emmarcar la negociació sobre Can Busquets

ICV assegura que aquest espai de diàleg podria servir per emmarcar la negociació sobre Can Busquets

L'equip de govern i ICV han acordat crear una taula de diàleg sobre les polítiques de protecció de Collserola. Les converses s'han iniciat arrel d'una proposta de la formació ecosocialista, que ha convidat a tots els grups polítics del consistori a sumar-se al diàleg per preservar els espais naturals de la serra.

L'equip de govern i ICV ja han celebrat la primera trobada, que ha servit per enumerar els espais naturals de la serra de Collserola que s'han de protegir mitjançant l'actuació pública i per consensuar els objectius de la taula de diàleg.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet per l'inici de les converses, que hauran de servir per elaborar una estratègia conjunta per preservar Collserola.

Lluís Recoder

Posar en comú les idees sobre Collserola i sumar esforços per garantir la protecció dels espais naturals. Intentem crear una estratègia conjunta.


Recoder ha insistit en la necessitat que altres administracions, i especialment la Generalitat, s'impliquin en la protecció de la serra de Collserola.

De la seva banda, el portaveu d'ICV, Xavier Boix, s'ha felicitat per la resposta de l'equip de govern a la crida al diàleg de la seva formació. Boix ha afegit que l'espai de diàleg que ara s'obre podria servir, en el futur, per emmarcar les negociacions sobre la protecció del sector de Can Busquets.

Xavier Boix

Nosaltres volem preservar íntegrament Can Busquets. Entenem que el diàleg s'ha de fer en un marc més global, i sembla que l'equip de govern ha entès la nostra proposta.


De moment, només l'equip de govern ha contestat a la crida al diàleg que ha fet ICV. Els ecosocialistes esperen, però, que també PSC i PP se sumin a la taula de diàleg sobre la protecció de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.