El ple aprova modificacions en les ordenances per ajustar algunes bonificacions a l'IBI


  • Comparteix:

Els propietaris de pisos de protecció oficial com els de Francesc Macià rebran una bonificació ampliada / Foto: Localpres

Els propietaris de pisos de protecció oficial com els de Francesc Macià rebran una bonificació ampliada / Foto: Localpres

El ple municipal ha aprovat una modificació de les ordenances fiscals per ajustar l'aplicació de les subvencions sobre l'Impost de Béns Immobles (IBI) i el cobrament de zona blava i zona verda. En el cas de la taxa sobre habitatges, s'ha solucionat un error de transcripció que afectava les famílies nombroses i s'han ajustat els terminis de subvenció a propietaris d'habitatges de protecció oficial, que ara tindran bonificació mentre duri la qualificació, i als qui posin un pis a disposició de l'Ajuntament per destinar-lo a fins socials, que rebran una bonificació del 50% de l'IBI.

ESCOLTA-HO

El cinquè punt de l'ordre del dia també ha inclòs una modificació de les ordenances provisional sobre les àrees d'aparcament de pagament. El tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, ha explicat que un canvi en la normativa fa que la regulació d'aquestes àrees hagi de ser a través d'una tarifa i no de les ordenances fiscals.

Calvet ha explicat que es tracta d'un tràmit provisional.

Damià Calvet

No ho tenim encara a punt per poder-ho regular via tarifa i proposem fer una disposició transitòria per mantenir activades les taxes de la zona verda i blava.


La iniciativa s'ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups menys Cs, que s'ha abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.