Deu compromisaris santcugatencs participen al Congrés d'Unió Democràtica


  • Comparteix:

La trobada servirà per marcar l'estratègia de futur dels democristians

La trobada servirà per marcar l'estratègia de futur dels democristians

Deu compromissaris de Sant Cugat participenn al Congrés d'Unió Democràtica (UDC), que s'està celebrant aquest cap de setmana. El Congrés debatrà les estratègies i les línies ideològiques que ha de prendre a partir d'ara el partit, i també servirà per renovar els òrgans de direcció.

Durant aquest cap de setmana, deu compromisaris de la secció local d'Unió Democràtica a Sant Cugat participaran al vint-i-tresè congrés de la formació política. També hi serà present el coordinador de la secció local del partit i president de l'Assamblea Intercomarcal d'Unió, Joan Recasens.

Unió Democràtica ha previst per aquests dos dies dues ponències principals sobre les línies estratègiques i ideològiques que ha de seguir el partit en un futur. A més, també es discutiran les esmenes dels grups locals i comarcals i es debatran molts més temes. Alguns d'ells els explica Joan Recasens.

Joan Recasens

Tractarem des de plantejaments sobre com obrir més el partir fins a com fer una renovació dels plantejaments ideològics d'Unió.


Del Congrés també en sortirà un nou comitè de govern totalment renovat.

La Constitució Europea també serà una de les protagonistes del Congrés d'Unió. Aquesta formació es decanta de moment pel sí a la Constitució, tot i que el grup polític amb el que està federat, és a dir, Convergència Democràtica, sembla que aposta pel no. En qualsevol cas, Recasens assegura que no passa res si les posicions de tots dos partits no coincideixen:

Joan Recasens

Si Convergència acabés plantejant el no i Unió el sí a la Constitució no passaria res. CiU és una federació de dos partits absolutament sobirans


Tot i que sembla, doncs, que Unió Democràtica es decantarà cap al sí, la postura d'aquesta formació no és definitiva i pot variar durant el Congrés d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.