El PSC vol Demòcrates fora del govern

Els socialistes asseguren que l'actual coalició 'no té sentit' i acusen Demòcrates de 'deslleials'


Temes relacionats

Conesa torna a obrir la porta del govern a ERC-MES tot i el 'menysteniment' dels republicans (13/abr/18)

Demòcrates Sant Cugat concorrerà en solitari a les eleccions municipals i aspira a tenir 'bons resultats' (13/abr/18)

El PSC anuncia el trencament 'definitiu' amb el PDeCAT i lamenta 'manca de lideratge' del govern (12/abr/18)


  • Comparteix:

Demòcrates, PDeCAT i el PSC, al gener de 2017 en anunciar el pacte de govern / Foto: Localpres

Demòcrates, PDeCAT i el PSC, al gener de 2017 en anunciar el pacte de govern / Foto: Localpres

El PSC demana que Demòcrates abandoni la coalició de govern a Sant Cugat. Segons els socialistes, l'actual coalició 'no té sentit' per la 'pèrdua de qualsevol responsabilitat de gestió' per part del representant del partit, Carles Brugarolas, al govern. El PSC apunta que el fet que Demòcrates formés llista amb ERC a les eleccions catalanes obriria la porta a una 'manca de fidelitat' amb 'la possibilitat de compartir informació i estratègies de manera directa amb l'oposició'.

El PSC també argumenta que Demòcrates utilitza la força d'uns 'resultats que no li pertanyen' arran de la seva coalició amb CDC quan encara representava Unió. També lamenten els socialistes que Brugarolas no ostenti cap cartera i qualifiquen el seu paper d''irrellevant'. Per això, la formació reclamen que l'alcaldessa 'l'expulsi' del govern i el situï 'al lloc que li pertany al ple'. Tot plegat ho ha explicat el portaveu del partit, José Gallardo.

José Gallardo

Demòcrates no es va presentar a les eleccions i és producte de la desfeta d'UDC. A més, destaquem la irrellevància del seu regidor.


Gallardo també ha acusat Demòcrates de ser 'deslleials' amb el PDeCAT per haver concorregut a les eleccions catalanes en coalició amb ERC i per haver anunciat fa dues setmanes que concorrerien en solitari a les municipals de l'any que ve.

José Gallardo

Han estat molt deslleials perquè en dir nosaltres que trencàvem el pacte han sortit dient que anirien sols a les municipals.


El fet de voler anar sols a les municipals suposa una 'explícita manca de llibertat' de Demòcrates, segons els socialistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.