Quatre membres del PSC local a la nova executiva de la Federació Vallès Oest


  • Comparteix:

El Congrés ha servit també per reafirmar el suport a la Constitució Europea

El Congrés ha servit també per reafirmar el suport a la Constitució Europea

Quatre membres del grup municipal del PSC a Sant Cugat ocuparan, a partir d'ara, càrrecs a la Comissió Executiva de la Federació Vallès Oest del PSC. Són Joan Carrasco, Estefania Figuera, Aintzane Conesa i Salvador Gausa.

La nova Comissió Executiva de la Federació del Vallès Oest del Partit dels Socialistes de Catalunya ha estat escollida aquest dissabte passat en el marc del segon Congrés de la Federació. El Primer Secretari és, a partir d'ara, l'Alcalde de Terrassa, Pere Navarro, que tindrà en el seu equip a quatre santcugatencs.

El Primer Secretari del PSC a Sant Cugat, Salvador Gausa, serà el Vice-primer Secretari de la Federació, és a dir, el número dos darrera de Pere Navarro. Joan Carrasco ocuparà el càrrec de Secretari d'Acció Política i s'encarregarà d'organitzar i planificar les accions relacionades amb les campanyes electorals. Estefania Figuera serà la nova Secretària de Política Europea i Aintzane Conesa ocuparà la nova Secretaria de Noves Realitats Socials, amb l'objectiu aprofundir en els nous fenòmens socials.

Pel nou Vice-primer Secretari de la Federació Vallès Oest del PSC, Salvador Gausa, la presència de quatre santcugatencs a la Comissió Executiva és un reconeixement a la feina feta des de la ciutat.

Salvador Gausa

Pensem que aquesta posició reconeix la feina feta des de Sant Cugat. La nostra voluntat és d'implicació i proactiva dins de la nova executiva


Durant el Congrés, també s'ha tractat el tema de la Constitució Europea. Salvador Gausa ha tornat a manifestar la posició del PSC a favor de la nova Constitució:

Salvador Gausa

Volem transmetre la posició gairebé unànime en relació al SÍ a la Constitució Europea. On altres forces dubten, el PSC té una posició clara i diàfana.


El Segon Congrés de la Federació del Vallès Oest del PSC també ha escollit els membres que s'enviaran al Consell Nacional del Partit. Per part de Sant Cugat, Gausa ha avançat que en seran tres, però ha puntualitzat que els noms no es desvetllaran fins el Congrés local del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.